Lady Gaga, is that you?

Vandaag nam ik voor het eerst sinds tijden weer eens een kijkje op Style.com. Dit keer viel mijn oog op de people + parties section, waar ik een knappe brunette spotte met een prachtige gouden krans op haar hoofd. Vanaf het moment dat ik de foto zag wist ik: hier ga ik een artikel aan wijden! Ik had echter geen flauw benul wie deze dame was, tot mijn oog viel op het volgende: "Lady Gaga, at her fragrance party". NEE? Dit kon gewoon echt niet waar zijn? Of wel? Ik heb het echt gedriedubbelcheckt, maar deze schone dame is toch wel degelijk Lady Gaga. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.


Ik moet eerlijk toegeven dat ik tot enkele minuten geleden nog niet wist dat Lady Gaga haar haar bruin gekleurd had. Echt niet. Dat verklaart misschien ook waarom de shock des te harder aankwam. Ik moet zeggen: het staat haar goed! Het past echt veel beter bij haar gezicht en donkere wenkbrauwen. Het komt veel natuurlijker over dan dat gelige haar van voordien. LIKE!

De oorspronkelijke insteek van dit artikel was echter de mooie krans die ze op haar hoofd draagt. Ik vind het echt een prachtig ding: goudkleurig en mooi gedetailleerd afgewerkt. Het doet me een beetje denken aan de oude Grieken en Egyptenaren... 2 X LIKE voor Lady Gaga dus!

Wisten jullie allemaal al wel dat Lady Gaga tegenwoordig met een bruine coupe door het leven gaat?