Boys I kissed and liked

Wij meisjes houden van lijstjes maken: van boodschappenlijstjes en to do-lijstjes tot lijstjes met onze favoriete films of knapste acteurs. Archie Grand wist op deze need in te spelen en bracht een aantal notitieboekjes uit waarin we letterlijk álles op kunnen lijsten. Hier een aantal voorbeelden...

Mijn favorieten zijn "lies I told and liked", "lovers I had and liked" en natuurlijk "bloggers I met and liked". Nadeel is wel dat deze boekjes niet binnen 1-2-3 gevuld zijn, maar dat is ook niet de bedoeling. Het zijn eerder mooie notitieboekjes met ludieke titels: superleuk om bij te houden (en later weer terug te lezen!). Ik vind het dan ook de perfecte cadeautip! Zeker als je ze van tevoren al een stukje invult. Dat maakt het meteen een erg persoonlijk, origineel en leuk cadeau. 

De boekjes kosten € 9,95 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar in de online shop van Archie Grand, maar ook in sommige boekhandels en de Bijenkorf (als ik me niet vergis). Vind je dat toch iets te duur voor een leeg notitieboek? Niets weerhoud je om zelf een exemplaar in elkaar te knutselen! Dat hebben een vriendin en ik ook eens gedaan als cadeautje voor een andere vriendin (in de zelfverzonnen versie: "boys I kissed and liked"). Benodigdheden: een simpel notitieboek en oude tijdschriften om letters uit te knippen zodat je deze op de voorkant kunt plakken. En natuurlijk een flinke portie voorkennis van de geschiedenis van je vriendin... Plezier gegarandeerd!