Oh shit, it's Monday tomorrow

LADIES! (and gentlemen?) Allereerst wil ik graag beginnen met me te verontschuldigen voor mijn langdurige afwezigheid. Het is nu een kleine twee weken geleden sinds ik voor het laatst iets gepost heb. Oh what a shame. Inderdaad, ik ben er absoluut niet trots op, maar ik zou mijn afwezigheid graag even willen toelichten. Te beginnen met:


Inderdaad: morgen is het alweer maandag. En ik loop nog steeds achter met mijn leerstof en huiswerk van vorige week, laat staan dat ik de leerstof voor komende week kan bijbenen... HELP. Uiteraard heb ik hiervoor een grondige verklaring.

Zoals jullie weten ben ik onlangs begonnen met mijn studie aan de universiteit van Maastricht. Ik heb het reuze naar mijn zin, zowel op het vlak van mijn studie als de stad zelf, mijn kamer, de omgeving en vooral... de mensen: LOVIN' IT. Ik zat er al langer aan te denken om lid te worden van een studentenvereniging en hakte een dikke twee weken geleden de knoop door om me in te schrijven. En zo geschiedde...

Zoals jullie weten hoor je bij heel wat studentenverenigingen eerst een introductieperiode te doorstaan voordat je jezelf volwaardig lid mag noemen van de vereniging. Zo gold dat dus ook bij mij. Zo ben ik vorige week vijf dagen op "introductiekamp" (lees: kei harde ontgroening) geweest. Dat heb ik gelukkig overleefd, maar dan is het nog niet klaar: de twee weken daarop moet ik elke dag aanwezig zijn op de sociëteit voor de tweede fase van de introductieperiode. Ik ben er 100% van overtuigd dat dit alles zeker weten de moeite waard is, maar er kruipt wel enorm veel tijd in. Vandaar dus mijn afwezigheid in de blogosfeer de afgelopen twee weken. Ik heb er al één week op zitten. Hierna volgt nog een weekje, maar vanaf dan zit ik - als alles volgens plan verloopt - weer in het normale ritme en kan ik me dus ook weer gaan focussen op mijn bloggen. Ein-de-lijk!


Natuurlijk komt hier nog wel bij dat ik me momenteel in een voor mij volledig nieuwe wereld bevind: aangezien ik nu op kamers (voor de Belgen: op kot) zit moet ik veel meer voor mezelf zorgen. Dat is dus wel even wennen. Bovendien zijn de hoeveelheden leerstof aan de universiteit absoluut niet te vergelijken met die van de middelbare school. Niet om jullie bang te maken - zeker niet - maar goed: het is dus wel echt zo, haha. Can't help it.

Komende week zal het dus nog een weekje een beetje stiller zijn, maar daarna ben ik (en dus ook Girly & Geeky) weer helemaal terug van weggeweest!

COMING SOON...

Ik doe in ieder geval mijn uiterste best, maar moet nu gewoon even prioriteiten stellen. Hopelijk hebben jullie een beetje begrip voor de situatie...