Back in business

Vorige week beloofde ik jullie al dat jullie gauw weer wat van mij zouden horen: et voilà! Afgelopen drie weken ben ik druk bezig geweest met mijn toetredingsfase bij studentenvereniging Circumflex in Maastricht. Donderdag was het eindelijk zover: onze lichting werd geïnaugureerd en nu zijn we stuk voor stuk officieel lid van studentenvereniging Circumflex!


Dat betekent dat ik nu iets meer tijd heb en ik me weer wat beter kan focussen op mijn blog. Ik kan nog niet garanderen dat er werkelijk élke dag een nieuw artikel online verschijnt, aangezien ik nog niet helemaal bijgewerkt ben met mijn studie en dat natuurlijk wel mijn grootste prioriteit is. Daarnaast heb ik sinds kort een nieuwe baan (daarover later deze week meer), maar van zodra ik een gaatje vrij heb gaat mijn aandacht weer uit naar mijn blog! I promise!

Dus... CU tomorrow?