Laat het studentenleven maar beginnen!

Het is een tijdje stil geweest, I know. Inmiddels ben ik weer terug uit Milaan, was echt superleuk! We hebben er niet echt een culturele trip van gemaakt, vooral veel geshopt eigenlijk. Whoopsie. Binnenkort laat ik jullie de foto's zien!


De reden dat ik nog ietsje langer afwezig was is de start van mijn studentenleven in Maastricht. Voordat de lessen op de universiteit daar starten wordt er elk jaar als het ware een "feestweek" georganiseerd om alle studenten kennis te laten maken met de verschillende studentenverenigingen. Als je ooit de kans krijgt om aan zo'n introductie deel te nemen: ZEKER DOEN!


Maar vanaf morgen begint het echte studentenleven: op kamers (kot, voor de Belgen) wonen, zelf koken, hard studeren. Ik vind het allemaal wel spannend! Ik ga International Business studeren aan de SBE (School of Business and Economics) in Maastricht. Misschien zijn er onder jullie wel meiden die ook in Maastricht studeren? Zo ja, laat maar iets achter in de comments, is altijd leuk om te weten!