Mijn Hollister werkoutfit

Een aantal dagen geleden lichtte ik jullie al in over mijn nieuwe baantje bij Hollister. Inmiddels is winkel geopend en hebben we ook het openingsweekend achter de rug. Ik heb nu twee dagen gewerkt en vond het echt zo leuk om te doen! Al die enthousiaste mensen die staan te popelen om iets van hun favoriete merk all the way from the USA te bemachtigen: zo mooi om te zien! Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om jullie mijn werkoutfit te showen, dus bij dezen!

Ik werd oorspronkelijk aangenomen als impactor, maar afgelopen woensdag (de dag voor de opening) werd me verteld dat ik een nieuwe functie kreeg. Vanaf nu ben ik dus een "model", zoals ze dat daar noemen. Dat betekent dat ik nu voortdurend op de sales floor mag staan en vrijwel nooit in de stock room hoef te werken, terwijl ik dat als impactor wel af en toe zou moeten doen. Hierdoor hoef ik nu ook geen All Stars meer te dragen - al zijn die nog zo leuk! - maar mag ik voortaan rondhuppelen op donkerblauwe Hollister-slippers. Geloof me: die lopen als wolkjes!

Zijn jullie al bij de nieuwe Hollister winkel geweest? En wat vinden jullie van mijn outfit? (Ik heb hem wel niet zelf gekozen, hou dat in je achterhoofd!)