Magnetische nagellak

Wanneer ik op Curaçao ben vind ik het altijd leuk om Amerikaanse tijdschriften te kopen, waar ik vervolgens urenlang zoet mee ben op het strand. Vaak staan er hele leuke dingen in waar ik voordien nog nooit van gehoord heb. Zo stuitte ik onlangs op een artikel in de Cosmopolitan waarin men het had over magnetische nagellak. Er stond bij: if you like crackle top coats, you'll love magnetic polish!

Source: Cosmopolitan & Weheartit.com

Het werkt heel simpel. Eerst breng je een laagje aan op alle vingers. Dit laat je even drogen en vervolgens breng je nagel per nagel een tweede laagje aan, waarbij je de magneet (meestal bijgevoegd op het dopje van de magnetische nagellak) 10 seconden boven de nagel houdt. Hierbij wordt er een patroon gecreëerd, wat een erg mooi metallic effect geeft. 

Ik heb een beetje research gedaan om te kijken waar je dit zoal kunt kopen, en ik kwam tot de conclusie dat Sally Hanssen magnetische nagellak in haar assortiment heeft! En als ik met niet vergis kun je ook magnetische nagellak vinden bij Pupa, in de Etos bijvoorbeeld.

Hadden jullie al eens van magnetische nagellak gehoord? Lijkt het je wat?

3 opmerkingen:

Lisanne zei

Ik kende het al :) Essence heeft ook magnetische nagellak in haar assortiment!

daydreamers zei

Ik ken het al, heb het nog nooit geprobeerd. Ik vindt het heel mooi!

Anoniem zei

beautiful!love it!

Een reactie posten