Ga jij voor de gouden, zilveren of bronzen plak?

Over een paar dagen beginnen de Olympische Zomerspelen van 2012 alweer! Zelf ben ik helaas niet zo'n sport-op-tv-fanaat, maar ik kan natuurlijk niet helemáál achterblijven. Vandaar dat het me wel een leuk idee leek om Dji Dji Italia, TOV Essentials en Ti Sento sieraden in verband te brengen met de drie soorten medailles: goud, zilver en brons. Voor welke plak ga jij?

GOUDEN PLAK
ZILVEREN PLAK
BRONZEN PLAK

De gouden sieraden zijn allemaal van TOV Essentials, de zilveren van Ti Sento sieraden 
en de bronzen exemplaren van Dji Dji Italia. Stuk voor stuk te bestellen bij Sieraden.com.

Zelf hou ik het meest van gouden sieraden. Een paar jaar geleden vond ik het nog verschrikkelijk ordinair, maar nu vind ik het des te mooier! Van zilver was ik vroeger dan weer eerder fan, maar dat draag ik tegenwoordig vrijwel nooit meer. Behalve zilveren pareltjes in mijn oren dan, dat dan weer wel. Ik heb eigenlijk nog nooit bronskleurige sieraden gehad, maar ik denk dat het erg mooi kan zijn. Vooral bovenstaande slavenarmbanden!

Welke sieraden dragen jullie het liefst: goud, zilver of brons?