Sneakers wishlist!

Toen ik onlangs per toeval op de blog van Jan belandde, werd ik spontaan verliefd op haar nieuwe sneakers! Zelf hou ik ook erg veel van sneakers, al draag ik meestal wel gewoon all time classics als All Stars en Vans. Aangezien er niets mis is met een beetje onschuldig online windowshopping nam ik eens een kijkje in de sneakers zomercollectie 2012 van Zalando. En uiteraard kon ik het niet laten een kleine wishlist op te stellen...

Van links naar rechts, van boven naar beneden:
Sperry Topsider, Vans, Nike, Converse, Vans, Nike, Converse

Stiekem heb ik de wijnrode hoge en de witte lage All Stars al, maar ik vind ze nog steeds erg leuk! Omdat ze zo neutraal zijn gaan ze niet snel vervelen, dus dat is wel handig. Als ik één favoriet uit bovenstaande sneakers zou moeten kiezen zou ik denk ik gaan voor de oudroze Vans. Ze hebben een oneffen kleurtje en een dikke zool, erg leuk! Al vind ik de blauw-witte Sperry's ook heel erg mooi. Klein detail: ik heb al een paar Sperry's dat er een beetje té veel op lijkt... too bad! De Nike-schoenen zijn niet echt iets wat ik normaal gezien zou kopen, maar toch vind ik ze wel iets hebben. In mijn omgeving dragen niet veel meiden zulke Nikes, maar volgens mij zou het ze best nog wel staan!

Houden jullie van sneakers? Wat is jullie favoriet?