Dirty Disney: say what?

Over een kleine twee weken ga ik samen met drie vriendinnen op surfvakantie in Spanje. Het is dus de bedoeling dat we tijdens die vakantie leren surfen, maar één van ons heeft al ervaring met deze bestemming en beweert dat er uiteindelijk van dat surfen niet al te veel terecht komt. Tsja... blame it on het bruisende uitgaansleven! ;) Er is ook een speciale party night met een specifiek thema, en dat luidt als volgt... "dirty Disney". Uhu, inderdaad.


Het is nogal een ruim thema... Best moeilijk! We zijn al een hele poos aan het nadenken over hoe we een beetje Disney, een beetje sexy, maar vooral creatief uit de hoek kunnen komen. Een carnavalspak van Sneeuwwitje is ons namelijk net iets te cliché. Momenteel zitten we eraan te denken om als dalmatiërs te gaan, inclusief één Cruella De Vil. Probleem is echter dat niemand staat te springen om deze laatste rol op zich te nemen. Begrijpelijk. 

We kunnen natuurlijk wel eeuwig blijven nadenken over dé perfecte outfit, maar toen bedacht ik me dat ik jullie nog heb: mijn lieve, lieve lezers! Misschien kunnen jullie ons wel uit de nood helpen? Ik weet zeker dat heel wat onder jullie ontzettend creatief zijn! We zijn met z'n viertjes en zouden het leuk vinden om als het ware bij elkaar te passen ( maar als je een solo-idee hebt mag je het natuurlijk ook met ons delen, uiteraard!). 

Popt er al een ideetje in je hoofd? Aarzel dan niet langer en deel het in de comments! Een mailtje sturen naar girlyengeeky@hotmail.com kan natuurlijk ook altijd, als je dat fijner vindt. Ik ben alvast ontzettend benieuwd naar jullie suggesties! Enne... we zullen jullie eeuwig dankbaar zijn! ;) 

P.S. Bij het woord Disney denkt onze generatie vaak aan klassiekers als Sneeuwwitje, Doornroosje, Pocahontas en dergelijke, maar vergeet niet dat bijvoorbeeld High School Musical en Pirates of the Caribbean ook van Disney zijn. Pffff... zoveel keuze!