Zomercollectie van Esprit

Als ik heel eerlijk ben heb ik Esprit de laatste jaren tijdens mijn shoppingsessies steeds overgeslagen. Ik heb heel lang gedacht dat het merk eigenlijk wat te "oud" voor mij was. Maar de laatste tijd beantwoordt een van mijn vriendinnetjes de vraag "Wauw, waar heb je dat gekocht?" systematisch met "Esprit". Dat lijkt me nogal duidelijk: ik moet binnenkort nog eens naar Esprit! Bij gebrek aan een fysieke winkel nam ik alvast een kijkje in de online shop en pikte er mijn favoriete items uit...


1. € 99,95 - Gouden jurkje met pailletten. Een superleuk zomerjurkje voor wat chiquere aangelegenheden. Binnenkort een galabal, avondje stappen of dineren op de planning? Go for it!

2. € 79,95 - Blauwe katoenen sweatblazer met witte streepjes. Lekker casual en leuk voor elke dag!

3. € 89,95 - Verfijnde zijden blouse. Ik vind het zo leuk dat 'ie in het gele knalkleurtje is, lekker zonnig.

4. € 79,95 - Stretchy jeans blazer. Normaal gezien zou ik niet zo snel voor een blazer uit jeansstof kiezen, maar bij deze look ziet het er superleuk uit. Erg mooi ook samen met de koraalrode chino, past perfect!

5. € 69,95 - Zwart minijurkje met A-lijn. Simpel, maar mensen met oog voor detail zullen de kanten accenten op de schouder en in het midden aan de voorkant van de jurk al lang gespot hebben.

6. € 25,95 - Top met ruches en strik. Ook erg leuk om te dragen in een shortje of rok met hoge taille.

7. € 79,95 - Rokje met gouden pailletten. Net iets minder gekleed dan nummer 1 en daarom ook op meer gelegenheden te dragen. Kan perfect overdag met een nette witte blouse, die je vervolgens 's avonds kunt omruilen voor een zwarte top met decolleté en torenhoge hakken. Lovely!

8. € 69,95 - Lichtroze chino uit denim. Lekker nonchalant, zeker in combinatie met het losse jasje.

9. € 65,95 - Top met pailletten. Volgens mij staat deze echt superleuk op een hele donkere of zwarte jeans. Perfect voor een avondje uit!

Mijn favorieten der favorieten zijn de blazer met streepjes en het rokje en topje met gouden pailletten. Meer zien? In de online shop van Esprit NL kun je de volledige collectie bekijken! 

Welke looks vinden jullie het mooist?