The ultimate summer roadtrip

Een roadtrip heeft me altijd al aangesproken. Telkens wanneer ik een film kijk of een boek lees waarin mensen een roadtrip maken heb ik spontaan zin om ook m'n biezen te pakken en eens rond te touren door de Verenigde Staten, Australiƫ of gewoon lekker door Europa. Toen ik zag dat de zomercampagne van winkelketen Bershka "The ultimate summer roadtrip" getiteld was kon ik mijn nieuwsgierigheid dan ook niet in bedwang houden. What about you?


Ik vind het echt zalige foto's! De nadruk ligt niet zozeer op de kleding zelf, maar wel op de geweldige sfeer. Vooral de vierde foto vind ik supervet. Als ik ooit een roadtrip maak, dan doe ik het sowieso met een oude pick-up (zo'n auto met een laadbak, weetjewel). Maar goed, eerst maar eens even mijn rijbewijs halen... ;)

Zou jij wel eens een roadtrip willen maken? En wat vinden jullie van de foto's?