Look at me I'm Cara D.

"They're so socially ambitious they make the Middletons look shy and retiring... meet the Delevingne sisters": zo luidde de titel van een artikel in de Daily Mail in mei vorig jaar. Men heeft het over de zusjes Chloe, Poppy en Cara Delevingne: drie it-girls die hetzelfde DNA delen. Poppy en Cara zijn model, terwijl oudere zus Chloe een populaire nachtclub uitbaat. Hoewel ik voor alledrie veel respect en sympathie heb, heb ik toch een lichte voorkeur voor de jongste van het gezin: de 19-jarige Cara Delevingne. Op de eerste twee foto's zie je haar samen met haar zus Poppy...


Cara Delevingne is het gezicht van Burberry en liep al voor grote namen als Chanel, Nina Ricci, Dolce & Gabbana, Stella McCartney en nog vele anderen. Ik vind haar echt zo'n mooi meisje! Bovendien is ze erg veelzijdig: de ene keer oogt ze schattig en speels als een ondeugende tiener, de andere keer ziet ze er dan weer heel volwassen en vrouwelijk uit. Ik vind dat ze echt prachtige wenkbrauwen heeft. Ze trekken meteen de aandacht en geven haar een krachtige uitstraling: love it

Ik heb steeds het idee dat ik haar al eens eerder heb gezien. Volgens mij was het als model op Asos, maar ik ben niet 100% zeker. Er is echter wel iets anders waar ik wél 100% zeker van ben: Cara Delevingne rocks!

Kenden jullie de Delevingne zusjes al? En vinden jullie Cara ook zo mooi?