Mijn vintage shopping tour Antwerpen

Een aantal trouwe volgers onder jullie zullen zich mijn vorige blog (die ook Girly & Geeky heette) bij Web-Log nog wel herinneren. Helaas was Web-Log, de site waarop ik mijn site hostte, iets van een half jaar lang gecrasht. Hierbij zijn ook al mijn artikelen verloren gegaan. Ik heb onlangs te horen gekregen dat ze deze nooit meer terug zullen kunnen halen. Daar ging mijn allerlaatste sprankje hoop. Erg jammer, aangezien het om iets van 2,5 jaar bloggen gaat (een stuk of 700 artikelen!). Ach ja, genoeg klaagzang: helaas pindakaas!


In de tussentijd heb ik al verscheidene mailtjes gehad van trouwe volgers die zich het artikel over mijn zelf uitgestippelde vintage shopping tour in Antwerpen nog herinnerden, maar het plannetje nergens meer konden terugvinden. Dat kan kloppen, aangezien dit ook een van de artikels was die verloren zijn gegaan. Stiekem ben ik nog steeds wel een beetje trots op "mijn" vintage tour. Aangezien ik er in de tussentijd weer een hele hoop nieuwe volgers bijgekregen heb, leek het me niet zo'n slecht idee om het plannetje nog eens te reposten. Tadaaam!


Aanvankelijk werd bovenstaand kaartje vergezeld door een uitgebreide uitleg waarin ik zorgvuldig alle details beschreef: welke richting je precies uit moest gaan, welke straat in te slaan, welke winkels je onderweg tegenkwam, waar je onderweg lekker een hapje kon eten, etc. Die gegevens heb ik nu jammer genoeg niet meer, maar in principe moet het op deze manier ook lukken: begin bij "start", volg de gele route en eindig bij "the end". Elk oranje stipje stelt een leuke vintagewinkel voor!

Ik heb de route zelf nog niet zo vaak gelopen (iets van een tweetal keer), maar nu ik 'm zo weer voor me zie heb ik echt zin om nog eens te gaan vintage shoppen. Zo lang geleden! Who's in?

Kom jij wel eens in Antwerpen? En hou je van vintage?