18th BD party: say vat?!

Bij ons in de omgeving leeft de gewoonte dat wanneer je 18 wordt, je een groot feest geeft voor al je vrienden, familie en kennissen. Vergelijk het met een sweet 16 in de Verenigde Staten. Aangezien ik aan het eind van dit jaar ook 18 word, was het dit jaar mijn beurt! Samen met elf vriendinnen gaf ik een "vat", zoals dat hier heet. Ons vat hadden we Say Vat?! gedoopt, om toch nog ietwat origineel te blijven. Er was die avond ook een fotograaf aanwezig en het leek me wel leuk om een aantal sfeerfoto's met jullie te delen, dus bij dezen!


Ik vond het echt su-per-leuk! Ik weet niet of ik het hele gebeuren objectief kan beoordelen, aangezien ik me die avond nogal euforisch voelde. Het was echt een geweldige ervaring om eens zo'n groot feest te geven. Het heeft ons wel heel wat voorbereiding gekost, maar dat was het zeker en vast waard. Volgend jaar weer? ;)