On top of my wishlist: bikini met fringes

Vriendinnetje Maxime uit Curaçao heeft een jaloersmakend mooie bikini: het gaat om een donkerpaars bandeau-exemplaar met fringes. Elke keer wanneer ik haar met die bikini zie denk ik: wauw, die wil ik ook! Ze heeft 'm echter al een tijdje geleden in een lokale bikinishop gekocht, waar bikini's over het algemeen een stukje duurder zijn en de collecties regelmatig wisselen. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik vandaag een lookalike tegenkwam bij Gina Tricot...


Superleuk en... helemaal niet duur! In totaal kost 'ie slechts 178 SEK. SEK watte? Inderdaad, 178 Zweedse kroon. Dat komt overeen met zo'n 20 euro. Daar komen we echter meteen bij het volgende punt: Gina Tricot heeft enkel vestigingen in Scandinavië (plus een aantal in Duitsland als ik me niet vergis). Ik maakte voor het eerst kennis met het merk tijdens mijn citytrip naar Stockholm. De winkel is een beetje vergelijkbaar met H&M, ook qua prijsklasse, maar heeft vaak nóg mooiere items in haar collecties. Sounds like heaven, right?

Helaas is Gina Tricot (en dus ook de bikini) niet verkrijgbaar hier in West-Europa, maar dat maakt het juist extra speciaal als je toevallig toch een keer de kans krijgt om er te shoppen. Dusse... wat dachten jullie van een last minute tripje Stockholm, Kopenhagen of Oslo?