Veeraccessoires voor in je haar

Veertjes zijn sinds een jaar of twee weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen in de vorm van oorbellen, maar ook verwerkt in kettingen en als opdruk op op T-shirts of blousejes. De laatste tijd zie ik ook steeds vaker haaraccessoires met veertjes de revue passeren. Het gaat meestal om schuifspeldjes of klemmetjes met daaraan telkens een lange slinger met prachtige veren, vaak opgeleukt met een paar kraaltjes. Ik ging op zoek naar een aantal mooie exemplaren bij Asos, Dorothy Perkins, River Island en Forever 21...

Verenoorbellen vind ik altijd prachtig staan bij anderen, maar heb zelf vaak het idee dat mijn haar er te kort voor is. Misschien zijn deze haaraccessoires wel een mooi alternatief? Mijn favorieten zijn die met bruine veertjes met spikkeltjes (tweede van links) en het goud met blauwe accessoire (rechts beneden), dus River Island blijkt voor mij the place to be te zijn. Als ik binnenkort nog een keertje in Antwerpen of Amsterdam kom ga ik er zeker even langs!

Wat vinden jullie van haaraccessoires met veren? En wat is jullie favoriet?