Tommy Ton streetstyle fotografie

Ik check regelmatig de website van Style.com om op de hoogte te blijven over wat hip, hot and happening is in de vluchtige modewereld. Vandaag stuitte ik op een serie foto's gemaakt door streetstyle fotograaf Tommy Ton tijdens de Sydney Fashion Week, getiteld "down under divas". Zijn werk beviel me zodanig dat ik op zoek ging naar meer. Hieronder een selectie van mijn favoriete kiekjes...


Ik vind het stuk voor stuk hele mooie, inspirerende foto's! Met name de detailshots vind ik prachtig. Alle foto's zijn gemaakt tijdens verschillende fall 2012 shows, dus uiteraard zag het modeminnend publiek er doorgaans uit om door een ringetje te halen. De combinaties zijn niet steeds vanzelfsprekend, maar wél jaloersmakend mooi! Ik wou dat ik ook zo'n goed zicht op kleurgebruik had... Maar ach, you can't have it all!

Wat vinden jullie van het werk van Tommy Ton?