A sky full of lighters

Ik lees de laatste tijd steeds meer over zogenaamde astrolampen. Zo'n astrolamp is een lamp die je kamer (of tentje in de zomer!) binnen een mum van tijd omtovert in een prachtige sterrenhemel. Z├│ mooi! Het lijkt me echt een geweldig ding...

Bron foto's: 1, 2 en 3

I want it so badly! Het leukste is dat zo'n astrolamp niet eens heel duur is. Ze zijn al vanaf $ 6 verkrijgbaar op Ebay. Zo wordt weer maar eens bewezen dat mooie dingen niet per definitie duur hoeven te zijn. Nadeel is wel dat je de lamp na ontvangst zelf nog in elkaar moet zetten. Ik heb geen flauw idee hoe moeilijk en ingewikkeld dit is (en of het ├╝berhaupt wel ingewikkeld is), maar ik ben zelf eerlijk gezegd niet zo handig. Daarom vroeg ik me af of iemand van jullie toevallig zo'n astrolamp heeft thuis en wat jullie ervaringen zijn? 

Zou jij graag zo'n astrolamp willen hebben?