Hooggehakt @ Zara

Ik was onlangs wanhopig op zoek naar een paar nieuwe hakken, maar kon werkelijk nérgens een geschikt paar vinden. In de Zara spotte ik wel een aantal mooie exemplaren, maar jammer genoeg hadden ze die niet meer in mijn maat. Achteraf nam ik een kijkje in de online shop van Zara, en toen zag ik er plotseling veel meer! De een al wat extremer dan de andere...
Je ziet dit seizoen ontzettend veel hakken die de colour bocking trend volgen. Op Curaçao had ik er ook al een paar gezien, echt superleuk! Ze lijken me wel een beetje moeilijk te combineren, maar misschien als eyecatcher onder een basic outfit: waarom ook niet?

Ik vind de lichtroze hak met plateauzool (linksboven) het mooist, maar ook de zwart met bruine hak met bandjes vind ik prachtig! Prijzen variëren van 40 tot 90 euro.

Welke vind jij het mooist?