Mermaid tail manicure

Ik check regelmatig de blog van O'Neill Girls, omdat er vaak hele leuke posts op verschijnen. De onderwerpen zijn erg uiteenlopend: van inspirerende surfchicks tot mooie quotes en prachtige manicure ideetjes. Meestal valt mijn oog niet echt op deze laatste categorie, aangezien mijn nagels korte stompjes zijn (helaas...). Maandag was ik echter zo erg onder de indruk van de manicure look van die dag dat ik 'm wel met jullie móest delen, omdat het anders nogal egoïstisch zijn tegenover alle meiden die wél nagels hebben!


Ik vind het een supermooie look! Het effect doet me inderdaad denken aan een zeemeerminnenstaart, vandaar ook de naam "mermaid tall". (Niet dat ik ooit al eens een zeemeerminnenstaart heb gezien of zo, maar ach, je begrijpt vast wel vat ik bedoel.) Je hebt er wel heel veel verschillende kleurtjes voor nodig, dus het lijkt me vooral een aanrader voor meiden met een enorme nagellakstash. Interesse? Hier kun je het volledige stappenplan volgen!

Wat vind jij van deze look?