Gepimpte kraagjes

Een mooie blouse is ongetwijfeld een van de key items in de kledingkast van elke vrouw. Of 'ie nu zwart of wit is of een mierzoet pasteltintje heeft: alle kleuren zijn toegestaan! Vooral transparante exemplaren zijn dit seizoen helemaal hot. Is zo'n simpel blouseje iets te eenvoudig voor jou? Dan heb ik misschien wel een leuke tip... wat dacht je ervan om de kraag van je blouse een beetje op te fleuren?  


Ik zie deze gepimpte kraagjes de laatste tijd steeds vaker voorbijkomen. Zo leuk! Op zich is het heel simpel om zelf zo'n kraagje te maken: iedereen die een beetje handvaardig is kan z'n blouse makkelijk opleuken met studs, kraaltjes of pailletten. Jammer genoeg ben ik zelf niet zo handig met naald en draad, maar ik kan natuurlijk altijd een poging wagen... je weet immers maar nooit hoe het uitpakt!

Wat vinden jullie van deze trend?

5 opmerkingen:

Fashiontornado zei

Ik vind ze allemaal erg leuk!

Maxime zei

Ik vind het super! Heb al enkele hemdjes gepimpt met studs :)

Jill. zei

Ik ben echt helemaal weg van de kraagjes-trend.
Heb al enkele blousjes,een jurkje en een ketting.
Misschien dat ik binnenkort ook zelf aan de slag ga :)

Malou zei

Heel erg leuk!
Ik volg je :)

Unknown zei

Love the ones with pearls :D
Follow my blog :D
http://curlsandfrecklescs.blogspot.it/2012/06/look-da-bauhaus-music-fest.html

Een reactie posten