Stars 'n stripes bikini

Op de blog van vriendinnetje Iris zag ik laatst een supermooie stars 'n stripes bikini. Het onderschrift luidde als volgt: "come to me, baby". En zo dacht ik er precies over! Zelf heb ik al wel een bikini met print van de Amerikaanse vlag (klik), maar die heeft na één jaar z'n beste tijd wel gehad. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar dus. Per toeval belandde ik gisterenavond op een webshop waar ze precies die bikini die ik op Iris' blog gezien had verkochten...
Ein-de-lijk wist ik waar 'ie vandaan kwam. Ik had 'm namelijk al vaker voorbij zien komen op Tumblr en Weheartit. Hij is verkrijgbaar voor 32,89 euro bij Mad Lady. De prijs valt me nog niet eens zo tegen... Misschien ga ik 'm nog wel bestellen, want de webshop verzendt wereldwijd (en vanaf een bepaald bedrag zelfs gratis!). 

Wat vinden jullie van deze bikini: to buy or not to buy?