Wanna have: sequin blazer

De sequin blazer draait inmiddels alweer een hele poos mee. Sinds 2010 zien we steeds vaker pailletten in het modebeeld verschijnen. Voordien waren zulke lovertjes best wel fout - misschien zelfs een tikkie ordinair - maar tegenwoordig kan zo'n sequin blazer juist heel erg classy staan. Celebs als Kim Kardashian en Blake Lively hebben dit al vaak genoeg bewezen! Onlangs kwam ik op de blog Fashionvibe terecht, waarop ik een aantal prachtige foto's van een outfit met een sequin blazer vond...

Bron foto's: Fashionvibe
Wat bleek? Het jasje komt gewoon van Zara! Ik vind het echt een prachtige look. Het opvallende glitterjasje wordt gecombineerd met simpele basics: een transparante zwarte top, een grijze jeans en Acne Pistol lookalikes. LOVE IT! 

Zelf kom ik niet zo vaak sequin blazers tegen tijdens het winkelen, maar ik hoop binnenkort toch een mooi en betaalbaar exemplaar tegen het lijf te lopen. Perfect voor een feestje! 

Wat vind jij van sequin blazers?