New in: metallic stars Zatchel

Een poosje geleden schreef ik voor het eerst over Zatchels, prachtige leren tassen met een old school look. Ze worden met de hand gemaakt in Engeland en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, prints en maten. In Londen zijn deze hippe schooltassen niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Sinds kort ben ik zelf ook trotse eigenaresse van een echte Zatchel, model Metallic Stars...

Ik vond het wel leuk om de sneeuw eens als setting te gebruiken! ;)

I know: het is nogal gewaagd - goud met sterren - maar ik vind 'm erg leuk staan bij een neutrale outfit. Is eens een keer wat anders! Ik heb 'm in 11.5", het kleinste formaat (€ 133). De grootte valt te vergelijken met het formaat van een standaard handtas. Het grootste formaat (16") is trouwens groot genoeg voor je laptop. Kijk, dát noem ik nog eens een originele laptoptas!

Sinds kort zijn de Zatchels ook verkrijgbaar in de Benelux: in Nederland bij RAAK en Loulou in Amsterdam en bij alle Leuk! winkels door heel Nederland, in België bij Graanmarkt 13 in Antwerpen en Spoonful of Sugar in Gent, online bij Orangebag en Zenggi. Like en share ook even de gloednieuwe facebookpagina Zatchels Benelux. Hierop vind je ook alle verkooppunten.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?