Ontmoeting met Carice van Houten

Ik lichtte al eerder een tipje van de sluier op over het feit dat Tine, Judith en ik het geluk hadden Carice van Houten te ontmoeten op de Modefabriek! (klik en klik) Toen we langs de stand van Mexx liepen, vertelde iemand van Mexx ons dat Carice er ook was en dat we met haar op de foto mochten. Hartstikke leuk! Ze was eventjes lunchen, maar wanneer we even later terugkwamen was ze er gelukkig wel...


Ze was echt superlief! En mooi. Héél erg mooi. Ik vond het ontzettend leuk om haar eens in real life te zien. Mijn eerste Carice van Houten-herinnering is ongetwijfeld jeugdfilm Minoes. Oh, wat heb ik die vaak gezien! Inmiddels is Carice van Houten uitgegroeid tot een populaire actrice die keer op keer weer een knap staaltje acteerwerk neerzet. "Komt een vrouw bij de dokter" vond ik een prachtige film. Ik kan dan ook niet wachten om "De gelukkige huisvrouw" en "Black Butterflies" te zien!