Meet California Christiania Republic

In de USA zijn de kleurrijke jumpsuits van het merk California Christiania Republic al een tijdje helemaal booming! Celebs als Britney Spears, Rihanna, Katy Perry en Willow Smith werden al gespot in deze Ć¼bercomfortabele high-end traininingspakken. Ze worden niet alleen backstage gedragen, je ziet ze ook regelmatig verschijnen in allerlei videoclips! Tijdens ons bezoek aan de Modefabriek konden we de stand van CCR dan ook niet overslaan...


In de stand liepen vier superlieve meiden en een ontzettend schattig jongetje rond, die met plezier voor ons wilden poseren. Sinds kort zijn er niet alleen lange, maar ook korte jumpsuits. In het begin moest ik wel een beetje wennen aan het idee, maar hoe langer ik er naar kijk, hoe leuker ik het vind! Zo'n pak is perfect geschikt voor een lazy sunday. Het korte exemplaar kan je trouwens ook makkelijk over je bikini dragen in de zomer. En tot slot het pakje voor kinderen... so cute! Wist je trouwens dat het merk ook jumpsuits heeft voor mannen? 

Deze press reel toont in welke videoclips de CCR jumpsuits zoal zijn verschenen...


Een CCR jumpsuit kost € 139,95 voor volwassenen en € 99,95 voor kinderen. Niet zo gek dat er dus zoveel celebs in rondlopen! Ik ben de pakken zelf nog niet zo vaak tegengekomen in Nederland en BelgiĆ«. Ben benieuwd of het een trend gaat worden! Wat denk jij?