AFW: Sjaak Hullekes

Woensdag 25 januari trok ik samen met vriendinnetjes Iris, Tine en Charlotte richting Amsterdam. Ik had namelijk kaartjes voor de opening van de Amsterdam Fashion Week! Toevallig moesten we die dag niet naar school, dus besloten we er een gezellig dagje uit van te maken. 's Avonds om half acht was het eindelijk zover: de show van Sjaak Hullekes begon!

Tine, Iris en ik bij de ingang van de Amsterdam Fashion Week, met onze goodiebags in de hand
Tine en ik in de lounge, een half uur voor het begin van de show
Iris en ik
Ik had een aantal consumptie coins gekregen, waarmee we een fles Piper-Heidsieck champagne bestelden. 
Moet kunnen, toch? Haha! ;)
Massa's knappe mannelijke modellen op de catwalk!
Een artistieke dans performance door de modellen
De ontwerpers

De show was super: mooie kleding, fijne muziek, knappe mannen en prachtig entertainment. Graag wil ik LG Prada, de hoofdsponsor van de Sjaak Hullekes show, bedanken voor deze geweldige avond. Voor herhaling vatbaar!