De H&M bikini's van deze zomer

Je zult het bijna niet geloven, maar de lente is in zicht! En naar mijn mening kun je nooit vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken van een aantal mooie bikini's. (Heb ik jullie al eens eerder verteld over mijn bikiniverslaving? Ondertussen ben ik wel een beetje afgekickt, maar wil deze zomer weer véél nieuwe bikini's aanschaffen!) Onlangs gaf H&M persmateriaal vrij met daarin een sneak peak van de H&M bikini's voor deze zomer. Er hangen inmiddels trouwens al best wel wat bikini's in de H&M, maar op onderstaande exemplaren zul je nog eventjes moeten wachten...


Ik heb in het verleden eigenlijk vrijwel altijd bandeaubikini's gedragen, maar wil deze zomer toch meer voor een bikini's met beugel gaan. Momenteel zijn mijn favorieten de eerste, de zesde en de zevende bikini. De eerste bikini lijkt een beetje vaal, maar een gebruind huidje kan al eens wonderen doen! De bikini met slangenprint vind ik een twijfelgeval: het kan echt supermooi zijn, maar het kan ook één grote misser zijn. Ik ga 'm in ieder geval zeker eens passen, want je weet maar nooit...

Wat is jouw favoriet?