Stockholm, here I come!

Morgen vertrek ik naar Stockholm! Ik heb nog een poging gedaan tot het vooruit schrijven van artikels, maar dat is er helaas niet meer van gekomen. Ik had mezelf namelijk beloofd het niet al te laat maken, want morgenvroeg moet ik alweer vroeg uit de veren (lees: kwart over drie 's nachts!).  Gelukkig ben ik snel weer terug! Bovendien heb ik dan vakantie, dus dan mogen jullie je aan een overdosis updates verwachten. Ik ben net klaar met inpakken... Can't wait!

Bron foto: Soft Beauty

Ik heb er echt al zoveel zin in, niet normaal! Ik heb inmiddels al heel wat reisgidsen en websites over Stockholm geraadpleegd, dus ik weet inmiddels al wel een stuk beter wat ik kan verwachten. Stockholm wordt omschreven als "het Venetië van het Noorden", een ontzettend trendy stad met een rijke historie en natuurlijk dé Urban Nature stad. Ik ben benieuwd! Uiteraard volgt achteraf een uitgebreid verslag!

Tot snel & geniet allemaal van jullie vakantie. En aan al wie carnaval gaat vieren: party hardy