MC Couture Light by Monique Collignon

Inmiddels is het alweer een poosje geleden dat de Amsterdam Fashion Week plaatsvond, maar ik heb nog steeds een aantal foto's op mijn pc staan die ik nog graag met jullie wil delen. Zondag - de laatste dag van de AFW - ben ik namelijk nog naar twee shows geweest. Dit keer was ik helemaal in m'n eentje, maar ik heb veel interessante mensen ontmoet en me erg vermaakt! Vandaag een sfeerimpressie van de show van MC Couture Light by Monique Collignon...

The countdown
Credits: alle foto's werden door mij gemaakt

Ik vond het echt een prachtige show! Er kwamen vooral veel jurkjes voorbij. Stuk voor stuk superschattig en vaak vervaardigd uit transparante stofjes. Qua kleuren spotte ik vooral kleding in mierzoete roodachtige tinten, afgewisseld met zachte pastels en stoer zwart. De kleding is trouwens erg draagbaar en bovendien echt helemaal mijn stijl. Ik ben fan!