Bruidsjurken van Vera Wang

Ik maakte voor het eerst kennis met de bruidsjurken van Vera Wang in de film Bride Wars (nog steeds een van mijn favoriete films). Liv (a.k.a. Kate Hudson) zag er werkelijk oogverblindend uit in haar volumieuze, maagdelijk witte wedding gown. Sindsdien ben ik de nieuwe collecties van Vera Wang altijd in de gaten blijven houden. Op mijn vorige blog schreef ik al eens een stukje over de bruidsjurken, maar inmiddels zijn er alweer tientallen prachtige jurken aan de collectie toegevoegd. Hier een selectie van mijn favorieten...

Het zijn er veel - I know - maar ze zijn allemaal zo mooi! Wat mij vooral aanspreekt is het contrast dat Vera Wang weet te creĆ«ren tussen een strakke bustier en een volumieuze rok. Verder vind ik de Griekse godinnenjurken en zeemeerminachtige modellen ook prachtig. Trouwen is voor mij natuurlijk nog laaaaang niet aan de orde, maar deze jurken zijn gewoon zo mooi dat ik er minutenlang naar kan staren. Ik zou echt niet kunnen kiezen welke ik de mooiste vind! Wisten jullie trouwens dat Blair Waldorf in de 100ste aflevering van Gossip Girl ook in een Vera Wang jurk voor het altaar verschijnt? 

Wat vind jij van de bruidsjurken van Vera Wang? Wat is jouw favoriet?