It was only just a dream

Vandaag tipte mijn vader me een mooi filmpje op Youtube, wat hij onlangs "ontdekt" had: een cover van Just A Dream (origineel van Nelly) door Sam Tsui en Christina Grimmie. Ik was meteen onder de indruk: wat kunnen die twee zingen zeg! Ongelofelijk. Vanaf dat moment heb ik het nummer constant op replay staan. Waarschuwing: kippenvel gegarandeerd!


Ik kan er geen woorden op plakken, zo mooi vind ik het! Sam en Christina hebben beiden een prachtige stem. Verder vind ik het heel leuk dat ze het filmpje zo gemonteerd hebben dat je constant meerdere beelden tegelijkertijd ziet. Geeft een mooi effect aan het geheel!

Ik kwam er trouwens ook achter dat de video al tamelijk oud is. Hij dateert namelijk van 20 november 2010. Ondertussen heeft de clip al 43 842 274 views. Velen onder jullie zullen 'm dus al wel eens gezien hebben, maar aan al wie 'm nog nooit heeft gezien: get inspired!

Wat vind jij van het filmpje? 
Had jij 't al eens gezien?