Pretty model: Ginta Lapina

Ik kijk regelmatig naar foto's van modeshows op websites als Elle.com en Style.com. Ik focus me dan vooral op de kleding, maar laatst viel mijn oog op een engelachtig mooi model: ik zag haar in bijna elke show voorbijkomen en keer op keer zag ze er prachtig uit. Meet Ginta Lapina!
Ginta Lapina werd op 30 juni 1989 geboren in Letland. Ze is nu dus 22 jaar oud. Voor een model is ze niet uitzonderlijk lang, ze is "slechts" 1 meter 75. 

Natuurlijk zijn bijna alle modellen oogverblindend mooi, maar ik vind Ginta een uitzonderlijk knap gezichtje hebben. Ze ziet er schattig en onschuldig uit. Haar lange platinablonde lokken en hemelblauwe ogen dragen daar natuurlijk ook hun steentje tot bij. Het verwondert me dan ook niet dat ze door NY Magazine bestempeld wordt als a rising star. Hier kun je trouwens al haar carrière highlights bekijken. Ginta Lapina, volgens mij heb je er weer een fan bij...

Wat vinden jullie van haar?