What's up this week + sneak peak Modefabriek

Gisteren en eergisteren geen updates, sorry daarvoor! Ik heb het enorm druk gehad de afgelopen dagen. Gisteren ben ik namelijk naar de Modefabriek geweest, een modevakbeurs in de RAI in Amsterdam. De Modefabriek combineert mode, design, eten, kunst, fotografie en muziek. Vorig jaar was ik ook al van de partij. Omdat het me destijds zo goed bevallen was, besloot ik dit jaar terug te gaan. Ik heb in ieder geval echt een superleuke dag achter de rug. Hier alvast een sneak peak...


Binnenkort volgt er nog een heus fotoverslag, dus stay tuned! Ik heb veel nieuwe, interessante, zakelijke contacten opgedaan, bloggers ontmoet, de fall 2012 catwalkshow van 10 Feet bijgewoond en ik sta op de foto met the lovely Carice van Houten! (Daarover lees je later allemaal meer!) Kortom: het was een geweldige, maar ook een ontzettend productieve dag!

En het houdt niet op, want deze week heb ik het weer druk: de Amsterdam International Fashion Week staat namelijk voor de deur! Ik ben voor een aantal modeshows uitgenodigd, super! Dit staat er zoal op het programma...

Woensdag

Samen met drie vriendinnen ga ik naar de show van Sjaak Hullekes. Ik kijk er al ontzettend naar uit, want dit is de eerste keer dat ik genoeg kaartjes heb om mijn vriendinnen mee te kunnen vragen! Aangezien we die dag niet naar school moeten, maken we er gelijk een gezellig dagje Amsterdam van! Can't wait!

Zondag

Zondag staan er voor mij twee shows op het programma: die van Erny Van Reijmersdal en Monique Collignon couture light

Naar de twee laatste shows op zondag ga ik in mijn eentje, dus als jij daar toevallig ook naartoe gaat: let me know! Ik zou het hartstikke leuk vinden als we daar zouden kunnen meeten. Ik heb trouwens ook nog uitnodigingen ontvangen voor de shows van Gestuz en Tony Cohen op zaterdag, maar daar kan ik jammer genoeg niet bij zijn. 

Zoals je ziet ben ik volgende zondag dus drie keer in één week naar Amsterdam geweest. Een record voor mij, want aangezien ik helemaal uit België moet komen valt het heen-en-weer gereis niet te onderschatten. Maar ik kijk er enorm naar uit, dus dat heb ik er wel voor over.

P.S. Dus als jij ook naar Sjaak Hullekes, Erny van Reijmersdal of Monique Collignon gaat, laat het me weten!