New music video: One Thing van One Direction!

De jongens van One Direction hebben gisteren een nieuwe music video gelanceerd: One Thing! Toen ik in november hun album Up All Night kocht, was dit nummer meteen mijn favoriet! Het is een heel vrolijk liedje, dat lekker in je hoofd blijft hangen. Toen ik gisteren dus op de officiĆ«le Facebookpagina van One Direction las dat de clip van One Thing uit was, sprong ik dan ook een gat in de lucht. 

Check it out! Tip: kijk het in HD (1080p) op volledig scherm.


Ik vind het echt een geweldige clip! In de reacties op Youtube schrijven bijna alle fans dat de jongens zich  laten zien zoals ze echt zijn: ze dansen, lachen en doen lekker gek. Dat vind ik er persoonlijk ook zo leuk aan! Ook leuk is dat ze heel wat shots van hun fans in de clip hebben verwerkt. Het is een ontzettend levendige clip die je humeur gegarandeerd een instant feel good boost geeft.

Screw Bieber fever, I have One Direction infection!

Wat vind jij van de clip?