Mijn nieuwste Triwa horloge!

Ik ben echt verslaafd aan Triwa horloges! Ik heb er inmiddels al drie van dit prachtige Zweedse merk. "Het zijn niet alleen staaltjes tikkend techniek die je vertellen hoe laat het is. Het zijn onderscheidende accessoires die je stemming kunnen reflecteren en die de mensen die je ontmoet een hint geven van wie de persoon in dat strakke pak of op die surfplank werkelijk is", valt er te lezen op de Facebookpagina van Triwa. In het verleden heb ik altijd voor een kleurrijk, plastic horloge gekozen, maar dit keer besloot ik voor een neutraler exemplaar te gaan: de Ebony Gold Brasco Chrono...

Ik vind 'm echt perfect! De combinatie zwart-goud heb ik altijd al mooi gevonden. Zoals je ziet is het horloge niet van plastic, maar heeft het een organisch lederen bandje. Net zoals een aantal andere horloges uit de nieuwste collectie van Triwa trouwens! Het uurwerk zelf beschikt over twee extra kleine klokjes. Het model heet dan ook niet voor niets de Ebony Gold Brasco Chrono!

Ik ben er echt onwijs blij mee! Het horloge is aanwezig, zonder té veel in het oog te springen. Het oogt erg chique en sophisticated. Bovendien kan je de zwarte kleur lekker makkelijk combineren, wat wel zo handig is aangezien ik elke dag een horloge draag. Het horloge is o.a. verkrijgbaar in de online shop van Triwa voor € 199.

Wat vinden jullie ervan?

P.S. Deze foto's heb ik gemaakt met mijn nieuwe camera op Curaçao. Hierover vertel ik jullie later meer! En sorry... volgens mij heb ik gewoon een obsessie met foto's maken van palmbladeren, haha!