De ultieme festivallook à la Dsquared²

Vandaag was ik wat aan het browsen door alle spring-summer 2012 collecties op Style.com, tot mijn oog plotseling viel op de collectie van Dsquared². Deze was namelijk niet zoals alle anderen! De show was volledig geïnspireerd op het Britse festival Glastonbury: de ontwerpen, het decor, de muziek (think U2 en Coldplay), de visagie, kapsels en zelfs de catwalk! Deze bestond uit mul, zwart zand. Dit bleef droog tijdens de eerste helft van de show, maar even later zette men de sprinklers aan en werd het zand echte modder. How cool!

Dit noem ik de ultieme festivallook! De voornaamste ingrediënten zijn houthakkersbloesjes, gescheurde jeans shorts, kniekousen, indianenfringes, zwierige jurken tot op de enkel, hoedjes, zonnebrillen en gekleurde wellies om lekker mee door de modder te ploeteren. Een shirt met Amerikaanse of Britse vlag mag ook absoluut niet ontbreken aan je outfit. Plus een flesje Heineken om de look helemaal af te maken! 

Vorig jaar ben ik naar Rock Werchter geweest. Ik liep er toen alles behalve zo bij, maar het lijkt me wel super vet om me dit jaar op Dsquared² te inspireren. Als ik durf.

Wat vind jij van de festivallook? En wat is jouw favoriet?