Win #5: Eastpak t.w.v. € 49!

Morgen heb ik mijn laatste examen! Ik zal dan ook ongelofelijk blij zijn wanneer ik mijn schooltas morgen in een hoekje kan gooien, om er vervolgens een dikke twee weken niet meer naar om te kijken. Over schooltassen gesproken: wat dacht je van een gloednieuw exemplaar, voor een frisse start na de kerstvakantie? Ik mag van Bagageonline.nl namelijk een Eastpak (t.w.v. € 49) weggeven! Jullie hebben de keuze uit onderstaande drie prachtige modellen, mijn drie favorieten uit de shop...

Bagageonline.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van reisbagage op het internet. Naast een hele serie koffers en reistassen, verkopen ze ook heel wat mooie rugzakken en schoudertassen van merken als Kipling, Dakine, Samsonite, Kitsch Kitchen en tientallen anderen! Bagageonline bestaat trouwens niet enkel online, er zijn ook vijf fysieke winkels in Leeuwarden, Groningen en Alkmaar. 

Wat moet je doen om te winnen? 

Aangezien Bagageonline gespecialiseerd is in de verkoop van reisbagage, heb ik een erg toepasselijke prijsvraag bedacht: 

Welke reis zou jij – met je gloednieuwe Eastpak om je schouder – wel eens willen maken? Iedereen heeft wel een droombestemming waar ‘ie urenlang over kan mijmeren, so tell me all about it! Waar is het? Met wie zou je gaan? Hoe? En waarom? Laat je creativiteit de vrije loop! 

Mail je antwoord naar girlyengeeky@hotmail.com o.v.v. “Bagageonline”. Vergeet in je mailtje ook niet je naam, adres, leeftijd en natuurlijk de tas die jij het mooist vindt te vermelden, zodat we de prijs naar je op kunnen sturen indien jij de gelukkige winnaar bent! Succes!