Win #4: Carrie-naamkettinkje t.w.v. € 29,95

"Al wie ooit gekeken heeft naar de serie Sex and the City kent het verhaal van de Carrie naamketting. In het begin draagt Carrie het collier heel vaak. Ze heeft de ketting namelijk gekocht tijdens een van de vele shopsessies met haar vriendinnen Samantha, Miranda en Charlotte. Elke keer als zij de naamketting draagt, denkt ze terug aan de heerlijke tijd met haar vriendinnen en hun vriendschap." 
Ik heb goed nieuws: vandaag kunnen jullie zo'n naamkettinkje à la Carrie Bradshaw winnen (met je eigen naam, uiteraard!), met dank aan Names4Ever. Het gaat om een zilveren hangertje t.w.v. € 29,95.

Carrie met haar naamkettinkje om haar hals en hubbie Mr. Big.

Zo'n naamkettinkje kan erg ordinair ogen - I agree - maar niet als je 'm stjjlvol combineert, zoals Carrie het altijd doet. Zelf heb ik ook een Carrie-kettinkje. Ik had 'm jullie op mijn vorige blog al eens laten zien, maar hier is nogmaals een foto...


Wat moet je doen om te winnen?

Stuur simpelweg een mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com met daarin je naam, adres en leeftijd o.v.v.  "naamketting". That's it! De winnaar zal door loting worden bepaald. Good luck!

Deelnemen kan tot en met 5 januari 2012.