Muis en ik wensen jullie een merry X-mas!

Tussen al die winacties door even een kort intermezzo. Afgelopen week verveelde ik me een beetje tijdens het leren en maakte ik een aantal foto's van Muis, mijn katje. Ik had 'm een klein kerstmutsje opgezet terwijl hij sliep. How cute!

Muis en ik wensen jullie alvast een merry X-mas!

Het is natuurlijk nog niet zover, maar ik begin al helemaal in de kerstsfeer te komen. De kerstboom staat, het huis is versierd, ik heb net een uitgebreide X-mas playlist aangemaakt op Spotify (die ik binnenkort met jullie ga delen!) en morgen ga ik met een aantal vriendinnen lekker shoppen in de kerstsfeer in Eindhoven. Ik zat er aan te denken om donderdag ook nog naar het Glazen Huis van Studio Brussel te gaan in Antwerpen, maar helaas gaat dat niet lukken vanwege de staking van het openbaar vervoer in Belgiƫ. Grrr... waarom net nu?

Wat zijn jullie plannen voor deze week? En wat vinden jullie van de foto?