Win #3: voucher van Sans-Online t.w.v. € 50

Sans-Online is een webshop met kleding, schoenen en accessoires van merken als Esprit, Vero Moda, VILA, Only, Pieces en vele anderen. Vanaf € 10 zijn de verzendkosten naar Nederland gratis en als je voor 16:00 uur bestelt, heb je alles de volgende dag in huis. And guess what? Vandaag maak je hier op Girly & Geeky kans op een waardebon van maar liefst 50 euro, vrij te besteden bij Sans-Online! Hieronder een aantal items die ik zelf erg leuk vind...

Wat moet je doen om deze € 50 voucher te winnen?

Ik ben altijd erg benieuwd naar wat jullie precies interessant en leuk vinden om te lezen op Girly & Geeky, en wie kan me dat beter vertellen dan jullie zelf? Vandaar mijn vraag:

Waar zou jij graag iets over lezen op Girly & Geeky? Heb je zelf een leuk onderwerp waar ik zeker eens een stukje aan moet wijden? Of heb je een vraag waarop je wel eens een antwoord zou willen? Of misschien heb je wel een fantastisch idee voor een nieuwe rubriek?

Let op: het gaat dit keer niet nadrukkelijk om de origineelste, creatiefste en leukste inzending. Ik ben gewoon ontzettend benieuwd naar jullie feedback. Wat je ook zegt: het is altijd goed! De winnaar zal door loting worden bepaald uit alle inzendingen.

Stuur je mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com o.v.v. "Sans-Online". Vergeet ook niet je naam, adres en leeftijd in je mailtje te vermelden!

Deelnemen kan tot en met 5 januari 2012.