Win #2: Zenner haaraccessoires t.w.v. € 46,87

Laatst liet ik jullie mijn drie nieuwste haaraccessoires van Zenner zien, remember? Ik gaf toen al aan dat deze perfect van pas zullen komen tijdens de feestdagen. Wanneer deze winactie afloopt is feestmaand december helaas alweer voorbij, maar er is niks met een beetje après-feestdagen, of wel soms? Ik mag van Zenner namelijk een complete set feestelijke haaraccessoires t.w.v. € 46,87 weggeven. Dit zit er zoal in het setje...
Mijn favorieten zijn de haarelastiekjes in neutrale tinten met parels, de zwarte diadeem en het lichtgrijze hoofdbandje met bloem. Welke vinden jullie het mooist?

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke setje?

De opdracht luidt als volgt: mail me een foto van jouw favoriete kapsel voor de feestdagen. Dit mag een afbeelding zijn van het internet, een foto van je favoriete celebrity of een foto van jezelf. Alles kan, alles mag! Tip: het helpt als je er ook bij vertelt waarom je dat kapsel juist zo leuk/speciaal/mooi/uniek vindt. 

Je mailtje kan je sturen naar girlyengeeky@hotmail.com o.v.v. "Zenner". Vergeet ook zeker niet je naam, adres en leeftijd in je mailtje te vermelden!

Deelnemen kan tot en met 5 januari 2012.