To buy or not to buy: Sony NEX-C3?

Tot nu toe heb ik mezelf altijd weten te redden met een simpele compactcamera van Sony, waarmee ik - tot mijn grote verbazing - vaak wel mooie plaatjes kon schieten. De laatste tijd merkte ik echter dat de kwaliteit van het toestel niet altijd helemaal picobello is, met name wanneer ik foto's maak in een omgeving met weinig daglicht. Daarom besloot ik dat het hoog tijd is voor een nieuwe, professionelere camera. 
Ik heb me grondig laten adviseren in de Media Markt en vervolgens wat research gedaan op het internet. Ik twijfelde eerst enorm tussen een klassieke spiegelreflexcamera, een systeemcamera (alle functies van een spiegelreflex verwerkt in een compact camera), een superzoom camera of een compacte camera met verwisselbare lens. Uiteindelijk besloot ik toch voor het laatste te gaan. Momenteel is mijn oog gevallen op de Sony NEX-C3 (+/- € 449). Met name onderstaand filmpje heeft me volledig overtuigd... (Tip: bekijk het filmpje in 720p = HD)Maar voor ik overga tot de daadwerkelijke aankoop, wilde ik jullie graag nog even om advies vragen. Het laatste wat ik wil is natuurlijk de verkeerde keuze maken...
Hebben jullie ervaring met deze camera? Is het een aanrader? Of welke andere camera gebruik jij?