Win nagellakjes van China Glaze!

Ik vertelde jullie al eerder over mijn deelname aan de Esprit Urban Nature wedstrijd, waarbij je een weekendje Stockholm kunt winnen. Ik droom er echt al jaren van om eens een bezoekje te brengen aan deze geweldige wereldstad. Ik zag dat sommigen onder jullie al op mijn foto hebben gestemd (waarvoor dank, echt super lief!). Hierdoor sta ik momenteel in de top 10! Op de negende plaats weliswaar, maar het heeft me enorm gemotiveerd om door te zetten in deze wedstrijd. Maar daarvoor heb ik wel jullie hulp nodig!


Dit is mijn foto. Zoals de titel het al zegt: "zonneschijn na een hevige plensbui op Curaçao". Om te winnen moet je het meeste likes, respects en tweets hebben. Momenteel staat de teller op 1 respect, 24 likes en 0 tweets voor mijn foto. De  eerste plaats heeft momenteel 276 Facebook likes. 't Wordt moeilijk om daar tegenop te kunnen, maar je weet maar nooit! Om jullie wat te stimuleren, heb ik een leuke winactie bedacht...

Random swaches via Google Images

Ik heb hier nog twee prachtige nagellakjes van China Glaze staan, die ik nog nooit heb gebruikt. Het gaat om de kleuren Re-Fresh Mint (een prachtige lichtgroene mintkleur) en Ingrid (een bruin-grijze kleur met lichte shimmer), t.w.v. zo'n 7 à 8 euro per stuk.

Wat moet je doen om een van deze twee lakjes te winnen? 

Heel simpel: stem op mijn foto! Stuur vervolgens een mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com o.v.v. "China Glaze" met daarin je adresgegevens, zodat ik weet waar ik de prijs naartoe kan sturen in het geval dat jij één van de winnaars bent. 

Ik verloot één lakje onder alle Facebook likers en één lakje onder alle Hyves respects en Twitter tweets. Dus als je mijn foto liket én respect/tweet, maak je kans op beide lakjes!

Ik hoop echt zo dat jullie mij willen helpen! Alvast ontzettend bedankt, love you guys!