Verslag: Hollister shopping in Antwerpen

Een paar dagen geleden liet ik jullie mijn Hollister wishlist zien. Maandag was het dan eindelijk zover: ik trok samen met vriendinnetje Nikki naar het Wijnegem Shopping Center (vlak bij Antwerpen) om de nieuwe Hollister winkel te checken! Eenmaal aangekomen moesten we weerstaan aan de verleiding van de lonkende etalages van al die andere leuke winkels, want we hadden elkaar beloofd: éérst naar Hollister...


Al gauw hadden we de winkel gevonden. En THANK GOD dat we niet eerst allerlei andere winkels waren binnengegaan, want voor de deur stond een enorme rij. Omdat we echter speciaal voor Hollister kwamen, besloten we toch maar aan te schuiven in de rij. Na drie kwartier was het eindelijk zover: een knappe Hollister boy in een sexy ruitjeshemd vertelde ons dat we naar binnen mochten gaan!


In de winkel was het erg donker en het rook er naar zo'n typisch Hollister/A&F parfum. Er werkten alleen maar knappe mensen en de muziek stond er tamelijk hard. Deze elementen herkende ik wel van de Abercrombie & Fitch winkels die ik in Amerika heb bezocht.


Ik kon jammer genoeg niet alles van mijn wishlist terugvinden in de winkel, maar heb gelukkig wel heel wat andere leuke kleding gevonden. Uiteindelijk koos ik voor een donkerblauw vest met rits en een donkergrijze trui met capuchon. Ook Nikki had heel wat moois gevonden, dus liepen we naar de kassa om af te rekenen. Maar óók daar stond een rij van hier tot in Tokio! We hebben er maar liefst drie kwartier aangeschoven voordat we eindelijk aan de beurt waren om af te rekenen. 

Uiteindelijk hebben we exact 2,5 uur gespendeerd aan Hollister: van het aanschuiven om de winkel binnen te mogen, het rondkijken in de winkel, het aanschuiven bij de pashokjes tot het aanschuiven bij de kassa. We waren dan ook ontzettend opgelucht toen we ein-de-lijk buiten waren.

Ondanks dat alles was het zeker wel de moeite waard om er eens geweest te zijn. Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen! Alleen is het dus niet zo'n winkel die je "gauw even binnenspringt". Nee, je moet er echt wel tijd voor uittrekken. Maar voor af en toe, zo'n twee keer per jaar, is het absoluut de moeite waard! Je hebt in ieder geval wel iets exclusiefs... Misschien had de enorme drukte ook wel te maken met het feit dat het hier in België herfstvakantie is. Ik raad je dan ook aan om buiten de vakantieperiodes te gaan.

P.S. Sorry voor de crappy kwaliteit van de foto's, maar ik ga binnenkort een nieuwe camera aanschaffen! 

Zijn jullie al in de nieuwe Hollister winkel geweest? Of zou je er graag een keertje naartoe willen?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je nu naar hollister gaat, nu hij al langer bestaat in wijnegem, moet je helemaal niet meer aanschuiven buiten, alleen het aanschuiven aan de paskamers is er nog steeds ;)
Ps: Ik heb je blog ontdekt en ben er helemaal obsessed mee!
xoxo Hannah

Anoniem zei

Wat was de naam van het winkelcentrum is de plaats waar de winkel is gevestigd in Hollister?

Een reactie posten