Hiep hiep hoera voor Gossip Girl!

Een paar dagen verscheen namelijk de 100ste aflevering van deze populaire televisiereeks. De perfecte reden voor een feestje, dus werd de volledige Gossip Girl cast opgetrommeld om 't grote nieuws te vieren. Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, Ed Westwich, Penn Badgley: ze waren er allemaal! 

 
 
 
 
 
Ik vind de jurk van Blake Lively (Serena) echt prachtig! Het is een prachtige, sierlijke jurk, die me een beetje aan het Zwanenmeer doet denken. Hij is trouwens van Marchesa! 

De jurk van Leighton Meester (Blair) mag dan wel wat simpeler zijn, maar zoals je weet: less is more! Helemaal waar, want ook zij straalt in haar crèmekleurige cocktaildress

Vervolgens de jongens, zoals we ze gewend zijn. Ik wist eerlijk gezegd niet dat Penn Badgley (Dan) krullen had? Staat wel leuk, al ben ik nog steeds fan van zijn kortere coupe. 

Michelle Trachtenberg (Georgina) vind ik er op de een of andere manier altijd een beetje creepy uitzien, maar dat heeft misschien te maken met het feit dat ze the bad girl is in de serie? Of komt het door haar lelieblanke huid in contrast met de zwarte jumpsuit?

Tot slot Lily & Rufus: the cutest couple ever! Lily's jurk staat haar geweldig, zeker voor een dame van haar leeftijd. & FYI: I ♥ het jasje van Rufus! 

Wat vinden jullie van de outfits? Kijken jullie Gossip Girl?