Opening van Abercrombie & Fitch Brussel

Vorig jaar werd aangekondigd dat er in maart 2011 een Abercrombie & Fitch winkel zou openen in België, in hartje Brussel. De opening liep jammer genoeg wat vertraging op, maar na maandenlang wachten is de officiële openingsdatum eindelijk bekend: 8 december 2011 vanaf 10 uur 's morgens is Waterloolaan 20-21 the place to be! Zoals de traditie het wil staan er in de week voor de opening (vanaf volgende week!) al tientallen knappe, gespierde A&F hunks voor de deur, zorgvuldig geselecteerd uit A&F winkels van over de hele wereld. Geloof me: dat wil je niet missen...

Kiekje van de opening van A&F Parijs, eerder dit jaar

Aaaah... zóveel wasbordjes! Zo te zien moet ik in de week voor de opening dus maar eens een tripje naar Brussel plannen... En na de opening nog een keer natuurlijk, om een aantal leuke A&F items te scoren! 

Het is nog eventjes aftellen tot the big day, maar voor al wie écht ongeduldig is: op 1 december opent er een nieuwe winkel in Düsseldorf, Duitsland. Er is deze maand ook een vestiging geopend in Madrid, Spanje. Een paar dagen geleden werd trouwens bekend gemaakt dat er in 2012 zelfs een vestiging in Amsterdam zal openen! 't Ziet er naar uit dat Abercrombie & Fitch het Europese vasteland gaat veroveren... I can't wait! 

Ga jij naar de opening? Of ga je er achteraf een kijkje nemen?