De ultieme vakantievilla

Wanneer het weer buiten eerder guur is, krijg ik altijd spontaan de vakantiekriebels. Ik kan dan urenlang surfen op het internet, op zoek naar dé ultieme vakantieplek. Onlangs tipte mijn tante me de website van een kennis van haar: Phuket Villa Services. Deze verzamelsite staat vol met villa's uit Phuket, Thailand, die je wildste dromen overstijgen...Zijn ze niet geweldig? Ik vind het echt prachtig wanneer een zwembad als het ware "overloopt" in de zee. Dat geeft me echt het ultieme luxegevoel. Sommige villa's zijn inclusief schoonmaakploeg, personal chef, ober en zelfs babysitter! Ongelofelijk. Prijzen starten al vanaf $ 50 dollar per persoon per nacht, maar zoals je al wel kan raden zijn de meeste villa's peperduur.

Gelukkig mag dromen altijd. Als ik ooit de loterij win (of op een andere manier een bom duiten verdien), neem ik het eerste beste vliegtuig naar Thailand om er samen met mijn vriendinnen van het goede leven te genieten. *zucht* De meeste dromen zijn bedrog, maar vergeet nooit: dreams can come true!

Wat vinden jullie van de villa's?