Walking down the Stockholm streets

Eén van mijn favoriete websites om inspiratie op te doen is Stockholm Streetstyle. Je vind er de mooiste, meest inspirerende streetstyle shots. Regelmatig spot ik ook modellen en befaamde redactieleden van grootste modetijdschriften (zoals Anna Dello Russo) op de foto's. En dat verbaast me niets, want vaak hebben zij een geweldige stijl! (Waar ik ontzettend jaloers op ben!)


Bron foto's: Stockholm Streetstyle

Ik hou zoveel van streetstyle foto's, omdat het geen bewust geposeerde foto's zijn. Deze mensen hebben hun kleding niet speciaal uitgekozen omdat ze wisten  dat ze gefotografeerd zouden worden. Nee, ze droegen deze outfits toevallig toen de fotograaf hen tegen het lijf liep. Dat maakt dat streetstyle foto's vaak een hele reële uitstraling hebben. In principe kan iedereen gefotografeerd worden! (Zoals ik eerder al aangaf zitter er wel regelmatig shots van modellen en redactrices tussen, maar net zo vaak ook foto's van gewone mensen als jij en ik!)

De eerste outfit is mijn favoriet. Het oogt als een zeer comfortabele, laid back outfit, maar volgens mij is er wel degelijk over nagedacht. Het is een mix van casual en comfi; de jeans van je vriendje met de trui van je oma. Zo zou je het kunnen omschrijven. De statement ketting en grote clutch maken het plaatje compleet! Ik vind het haar van het meisje trouwens ook heel leuk, met zo'n vlecht aan de voorkant. 

Ook de laatste foto vind ik een prachtige, stoere look. Zwart en legertinten: simpel, maar altijd goed! Het ronde brilletje met spiegelende glazen geeft een creatieve toets aan het geheel. Het haar van het meisje zit expres een beetje warrig. Erg leuk, past precies bij de rest van haar outfit! Het enige wat me een beetje stoort is de Duitse vlag op haar linkerschouder. Maar ach, het idee is leuk!

Houden jullie ook zo van streetstyle? En wat is jullie favoriete outfit?

5 opmerkingen:

Svea zei

Ik vind streetstyle ook wel leuk, zeker als 'ie uit Zweden komt! I just adore that country! En het zijn inderdaad erg leuke outifits! :)

Anoniem zei

Wauw, die eerste is overduidelijk mijn favoriet!
Leuk met je lay out aan de slag gegaan ook, well done ;)
x

lily de koekjesfee :) zei

mijn favoriete outfit? dat is de 5de foto dat meisje met haar short balarinna's en oma's truitje en met die clutch in haar hand :) zeer mooi :D ik ben ook een fan van streetstyle :)

Masha zei

Dat vind ik nu super aan grote steden: persoonlijkheid. Ik woon in een middelmatige stad waar iedereen er hetzelfde bijloopt (wel fashionable, maar echt allemaal preppy). Niemand durft eens iets anders te doen!
De 6e en de laatste outfit zijn mijn favorieten! :)

Maura zei

De 3e en de laatste ... aaaah would die for it! Ze zijn zo mooi en stoer, in één woord: ge-wel-dig! (:

Een reactie posten